ELEGspa - čista uživancija...

Znamo da očekujete visoku kvalitetu i izvođenje tijekom Vašeg spa tretmana, no naše nam iskustvo govori da tražite i nešto što je lako održivo, nije jako skupo za održavati i nešto u čiju kvalitetu možete vjerovati. Sigurno želite da spa tretmanima poboljšate kvalitetu svojeg života. ELEG Spa proizvode prodaju posrednici čije je iskustvo i predanost kvaliteti i usluzi jednako našima. Mi slušamo naše kupce, te prihvaćamo povratne informacije pomoću kojih poboljšavamo kvalitetu i izvedivost. Naši klijenti jako poštuju našu jednostavnost i pružanje mnogih opcija. Svaka od naših četiri spa kolekcija sadrži niz standardnih značajki koje poboljšavaju Vaše spa iskustvo. Možete biti sigurni da će Vama i Vašoj obitelji naš spa osigurati godine uživanja koje Vas neće puno koštati.

MASAŽE

lounge
sjedala

– Ergonomski design – pravi doživljaj masaže
– Lounge sjedala različitih dimenzija, pogodno za osobe raznih visina

Sjedala dizajnirana da “umotaju” cijelo tijelo pružaju pravi doživljaj masaže.
Svaki dio vašeg tijela će naći zasebnu mlaznicu u našemu Spa.

U ELEGpoolsu se uvijek trudimo osigurati da svaka komponenta našeg proizvoda odgovara našim klijentima, da pruža udobnost i da stvara vrhunski doživljaj relaksacije. Linija naših proizvoda je vrlo atraktivna, a proizvodi su vrlo funkcionalni i pružaju vrlo ugodno osvjetljenje, mlazove i ostale značajke. Kontrole su nadohvat ruke, konture sjedišta i dubina pružaju maksimalnu udobnost, te postoje razne opcije sjedenja koje će Vam pružiti maksimalan užitak. Prekrasni slapovi vode, LED osvjetljenje i aromaterapija su samo neke značajke koje uključujemo u vaše spa iskustvo i kojima ga poboljšavamo. Vaš ELEG Spa je umjetničko djelo koje donosi funkcionalnost i ljepotu u Vaš dom ili dvorište.

CASTOR

POLLUX

NEBULA

ELEGspa -Castor
ELEGspa - Pollux
ELEGspa - NEBULA

CASTOR Spa ima kapacitet za 5 osoba i vrlo velika sjedala u središtu koja pružaju više prostora. Ovaj spa je vrlo promišljeno dizajniran te pruža maksimalnu relaksaciju i terapijske koristi. CASTOR Spa sadrži ukupan broj od 57 mlazova, dvije široke klupe i tri sjedala te sistem mlaza vode koji po leđima pružaju osjećaj intenzivne masaže.

POLLUX Spa je istih dimenzija kao i CASTOR te se sastoji od dva velika naslona i tri sjedala. Sjednite, opustite se i uživajte u druženju i razgovoru sa obitelji i prijateljima dok se odmarate tijekom Vašeg Relax Spa tretmana.

NEBULA Spa je naš najluksuzniji spa te uključuje najinovativniju masažu koja pruža razne načine i opcije intenzivnih masaža za 6 osoba. Više od 90 terapeutskih mlazova omogućava da odaberete dio tijela na kojem želite iskusiti osjećaj intenzivne masaže. Svako je sjedalo opremljeno raznim opcijama za masažu.

CASTOR BLACK

GEA

GEA

castor black
GEA
WeChat Image_20180928095034

CASTOR BLACK predstavlja spa za 5 osoba koji se sastoji od klupe, sjedala i prostora za sjedenje. Načini sjedenja i postavljanje mlazova su prilagođeni prema savjetima fizioterapeuta, te pružaju maksimalne terapijske koristi i ugodu. Mekani jastuci, naglašeno LED osvjetljenje i graciozne konture pridonose ELEG Spa dizajnu koji pridonosi ljepoti, performansama i uživanju.

Relax Spa je istih dimenzija kao i Refresh te se sastoji od dva velika naslona i tri sjedala. Sjednite, opustite se i uživajte u druženju i razgovoru sa obitelji i prijateljima dok se odmarate tijekom Vašeg Relax Spa tretmana.

Relax Spa je istih dimenzija kao i Refresh te se sastoji od dva velika naslona i tri sjedala. Sjednite, opustite se i uživajte u druženju i razgovoru sa obitelji i prijateljima dok se odmarate tijekom Vašeg Relax Spa tretmana.