ELEGspa - čista uživancija...

Znamo da očekujete visoku kvalitetu i izvođenje tijekom Vašeg spa tretmana, no naše nam iskustvo govori da tražite i nešto što je lako održivo, nije jako skupo za održavati i nešto u čiju kvalitetu možete vjerovati. Sigurno želite da spa tretmanima poboljšate kvalitetu svojeg života. ELEG Spa proizvode prodaju posrednici čije je iskustvo i predanost kvaliteti i usluzi jednako našima. Mi slušamo naše kupce, te prihvaćamo povratne informacije pomoću kojih poboljšavamo kvalitetu i izvedivost. Naši klijenti jako poštuju našu jednostavnost i pružanje mnogih opcija. Svaka od naših četiri spa kolekcija sadrži niz standardnih značajki koje poboljšavaju Vaše spa iskustvo. Možete biti sigurni da će Vama i Vašoj obitelji naš spa osigurati godine uživanja koje Vas neće puno koštati.

PREDNOSTI SPA

Od davnina je dokazano da topla voda blagotvorno djeluje na tijelo i um. Bilo da su estetski ili se koriste za fitness, spa tretmani postaju sve popularniji za povratak u oblik i dobrobit. Evo deset fizičkih i psihičkih vrlina koje se postižu hidroterapijom i hidromasažom.

Smanjenje bolova u tijelu
Vruća voda širi žile i poboljšava cirkulaciju krvi. To ima povoljne učinke na migrene, krvni tlak, srce, bolove u tijelu, reumatizam, artritis, bol u leđima, traumu mišića, kronične bolove povezane sa stresom, proširene vene, hipotenziju ili hipertenzija, probavni poremećaji itd. Kod osoba s dijabetesom melitusom tipa 2 dolazi do smanjenja šećera u krvi.

Oporavite se brže
Spa se sve više koristi sportašima nakon treninga. Doista, tijelo se podvrgava mehaničkom preopterećenju tijekom intenzivnog napora. Mjehurići u spa centru pomoći će opustiti mišiće i pojačati cirkulaciju. Dobit je kisik i hranjive tvari, što omogućuje brzu evakuaciju toksina.

Opustite se
Ovo je većinu vremena ono što se traži nakon što je spa. Atmosfera je intimna i ugodna za trenutni opuštajući učinak. Zahvaljujući dodatnim učincima topline, masaže i bestežinskog stanja u vodi, cijelo tijelo se opušta. U ovom trenutku, tijelo proizvodi endorfine poznate kao ” hormoni sreće ”. Imaju analgetska svojstva i pružaju osjećaj blagostanja.

Očuvajte Vašu mladost
Smanjenjem stresa i oslobađanjem pritiska na mišiće i zglobove kroz bestežinsko stanje, spa omogućuje stanicama manje starenje. Prirodna obrana se čuva duže, koža je tonirana. Bolja cirkulacija krvi omogućuje endorfinima i drugim hranjivim tvarima pristup oštećenim stanicama.

Poboljšate svoj svakodnevni život
Prednosti spa sesije mogu trajati nekoliko dana. Spa pruža osjećaj dobrog raspoloženja, što poboljšava kvalitetu sna i omogućuje bolju koncentraciju tijekom dana. Lječilište pomaže u borbi protiv depresije i tjeskobe te pomaže u vraćanju zdravog, smirenog i uravnoteženog života.

Uzmite si vremena za sebe
Nakon dugog radnog dana, brige o djeci ili uređenja kuće, nema ničega sličnog spa centru da napokon uzme vremena za sebe. Ovaj trenutak opuštanja omogućava da se zaboravi na svakodnevni život i da se ništa više ne misli o bilo čemu osim o samome sebi. Biti sam sa sobom nije sebičan, već nužan. Preusmjeravanje na sebe povećava energiju, čisti um i vraća življenje.

Uživajte u prijateljskom trenutku
Ako vam spa omogućuje da provedete vrijeme na miru, to može biti i izgovor za dobar provod s obitelji ili prijateljima. U vrijeme Rimljana, na primjer, osim toaleta, lječilište je bio način za razvoj društvenog života. Neutralno i toplo okruženje poziva na raspravu ili povjerenje. Odličan način za jačanje obitelji i prijateljstava dok prakticirate aktivnost koja dolazi iz svakodnevnog života.

Redefinirajte svoje siluete
Zahvaljujući hidromasaži, spa pomaže u borbi protiv celulita. Kod porijekla narančine kore mogu se naći problemi cirkulacije. Poboljšat će se masažnim mlaznicama. Pritisak vode na kožu također će učvrstiti epidermu. Za ljude s prekomjernom tjelesnom težinom, flotacija će pružiti osjećaj lakoće koji će pomoći u radu nekih mišića bez ograničenja težine. Osim toga, topla voda potiče metabolizam.

Očistite kožu
Toplina otvara pore kože i omogućuje dubinsko čišćenje. Mrtve stanice i druge nečistoće se uklanjaju i koža se može regenerirati i pročistiti. Otvaranjem pora, ljudi koji se brinu o pilingu apsorbirat će bolje proizvode, osobito u slučaju solnih pilinga.

MASAŽE

lounge
sjedala

– Ergonomski design – pravi doživljaj masaže
– Lounge sjedala različitih dimenzija, pogodno za osobe raznih visina

Sjedala dizajnirana da “umotaju” cijelo tijelo pružaju pravi doživljaj masaže.
Svaki dio vašeg tijela će naći zasebnu mlaznicu u našemu Spa.

U ELEGpoolsu se uvijek trudimo osigurati da svaka komponenta našeg proizvoda odgovara našim klijentima, da pruža udobnost i da stvara vrhunski doživljaj relaksacije. Linija naših proizvoda je vrlo atraktivna, a proizvodi su vrlo funkcionalni i pružaju vrlo ugodno osvjetljenje, mlazove i ostale značajke. Kontrole su nadohvat ruke, konture sjedišta i dubina pružaju maksimalnu udobnost, te postoje razne opcije sjedenja koje će Vam pružiti maksimalan užitak. Prekrasni slapovi vode, LED osvjetljenje i aromaterapija su samo neke značajke koje uključujemo u vaše spa iskustvo i kojima ga poboljšavamo. Vaš ELEG Spa je umjetničko djelo koje donosi funkcionalnost i ljepotu u Vaš dom ili dvorište.